19 januari 2022

Waarom refurbished?

refurbished laptop

Een refurbished laptop is echt duurzaam, hun accu’s zijn vaak gemaakt van gerecycled materiaal. Het beste deel is de prijs: refurbished laptops kosten minder dan gloednieuwe. Ze zijn ook duurzamer en hebben een langere levensduur dan nieuwe laptops. Omdat refurbished laptops nieuw zijn, zijn ze minder duur. Daarom adverteren veel laptopmerken met hun refurbished laptop programma.

Refurbished van Apple

Apple’s eigen refurbished laptops worden verkocht door verschillende retailers. De gereviseerde modellen worden verkocht voor iets minder dan 300 dollar, waarbij de beste prijs uit de uitverkoop van winkels komt: Apple’s refurbished MacBook Air, die 239,99 dollar kost, is het laatst verkochte refurbished model van de Mac-laptop.

Voor MacBooks geeft het bedrijf je standaard een Apple Pencil als je een nieuwe MacBook koopt. Als je een refurbished MacBook kunt vinden voor minder dan 500 dollar, is dat de beste deal die je kunt krijgen. De beste deal is momenteel de gereviseerde 12-inch MacBook van een winkel voor 700 dollar.

refurbished laptop

Veel opties

Bij de opgeknapte laptops van veel winkels wordt geen laadkabel meegeleverd. De prijsstelling is waarschijnlijk wat Apple rekent. Veel winkels verkopen ook refurbished laptops voor laptops voor MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, MacBook Pro Retina, MacBook Pro (2016), MacBook Air en MacBook Pro (2016). Als je er een kunt vinden voor minder dan 500 euro, is dit een geweldige deal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *