19 januari 2022

Power BI training: haal alles uit jouw Microsoft apps

Power BI training

Waarschijnlijk ben jij sinds kort gebruiker van het Microsoft Power Platform. Of misschien maak je er al langer gebruik van, maar kom je er nog steeds niet helemaal uit. Dat is heel begrijpelijk en je staat er zeker niet alleen voor. Met Power BI training verhoogt Overse jouw kennis over de producten die je gebruikt.

Power BI training voor verschillende applicaties

Gebruik je het Power Platform? Of Microsoft Teams? Of een andere app? Overse helpt je graag verder. Het is begrijpelijk dat niet iedereen het lukt in bedrijfsapplicaties op maat te maken. Natuurlijk snappen wij dat je het liefst iemand binnen het bedrijf hebt die dit wel kan. Zo trainen wij met behulp van workshops gebruikers van het platform. Overse laat je zien hoe je het Microsoft Power Platform kan inzetten om apps op maat te maken.

Verschillende trainingen voor het Power Platform

Overse biedt Power BI training op verschillende manieren aan. Zo kun je de ‘Power Apps workshop’ doen, of de ‘Power Automate workshop’.

Power Apps workshop

Tijdens de Power Apps workshop worden gebruikers getraind om maatwerk applicaties te maken met behulp van Power Apps. Zo wordt het gehelde proces aangeleerd en de verschillende stappen om een app te ontwikkelen. In de toekomst hoef je hier dus geen extern bedrijf meer voor in te huren, maar kan jouw medewerker dit gewoon zelf!

Power Automate workshop

De Power Automate Workshop leert jouw medewerker om Power Automate werkstromen te maken. Dit dient voor automatisering van taken en scheelt dus heel wat tijdrovende taken. Overse legt aan de trainees uit welke verschillende werkstomen er zijn en wat de eventuele risico’s zijn.

Office 365 training

Naast deze handige workshops, biedt Overse ook nog een andere Power BI training. Maakt jouw bedrijf gebruik van Office 365 apps? Ook hier weet Overse je veel kennis over te leren. Zo wordt laten zien hoe de apps zoals ze bedoeld zijn, ingezet moeten worden.

Power BI training voor jouw bedrijf?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan extra kennis over één van deze platformen? Kom dan gelijk in contact met Overse en kom te weten hoe zij jou organisatie verder kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *